H1 XTR Black LED kit, 5700K Canbus

h1-xtr-black-led-kit-5700k-hilox-performance-duo7h1-xtr-black-led-kit-5700k-hilox-performance-duo (1)4h1-xtr-black-led-kit-5700k-hilox-evolution-duo
H1 LED Dimlicht/ Grootlicht Kit Canbus
WaarderingNog niet gewaardeerd
Prijs
€ 199,00
7d.gif
Beschrijving

H1 LED Dimlicht/ Grootlicht Kit - CAN-bus proof

Het upgraden van je H1 halogeen- naar H1 led koplamp was nog nooit zo eenvoudig als met deze 4e generatie Hilox XTR led kit. We hebben hiermee de perfecte balans gevonden tussen een ultra compact formaat waarmee deze led in elke koplamp past met een extreem hoge lichtopbrengst. Met 3600 échte lumen per lamp zijn dit de krachtigste led lampen op de markt. Met de XTR led kit voorzie jij jouw auto, motor of truck van een vernuftig stukje technologie dat klaar is voor de toekomst. We beloven jou hiermee een unieke rijervaring en jarenlang rijplezier zonder je lampje ooit nog te hoeven vervangen.

 

Ultra duurzame LED chips

De H1 XTR Black is voorzien van Philips LUXEON Z ES LED chips. Dit zijn de enige led chips op de markt die speciaal voor de automotive markt zijn ontwikkeld. De Luxeon Z ES Led chips gaan tot wel 50.000 uur mee, dat is 50 x langer dan halogeen en 12 x langer dan xenon. Zo hoef je nooit meer een lampje te vervangen.

 

CAN-bus II

De elektronica in voertuigen wordt steeds innovatiever en slimmer, daarom hebben we onze CAN-bus module volledige opnieuw ontwikkeld. Door nieuwe en slimmere componenten te gebruiken is de CAN-bus II module nu 100% CAN-bus proof, zelfs op de allernieuwste voertuigen zoals BMW, Volvo, Mercedes, Audi, VW en natuurlijk alle andere merken.

Pluspunten en minpunten