EBC-redstuff7
PDFPrinten

EBC Redstuff remblokken achterzijde evo 4

EBC Redstuff remblokken achterzijde

Prijs
€ 80,27
on-order.gif
Beschrijving

EBC Redstuff remblokken achterzijde evo 4

Het remblokmateriaal bestaat uit Kevlar®-vezels met keramische deeltjes. Dit materiaal is lichtjaren verder dan de vorige versies (voor de toevoeging van de keramische deeltjes) van EBC redstuff...! Het duurt langer, remt beter en is stiller. Door de hoge slijtageweerstand kan de inloopafstand wel 1500 km zijn, en bestuurders moeten geduld opbrengen tot de remblok de vorm van hun remschijf krijgt (rotor).

Dit zijn heel indrukwekkende remblokken voor herhaaldelijk intensief remmen tijdens sportief straatgebruik. Er wordt veel minder remstof dan bij half metalen remblokken gegenereerd, en het is bewezen dat wagens tegen 160 km/uur (of het nu een passagierswagen, sedan, sportauto, of een uitgebouwde auto is) hiermee 13 meter eerder stoppen dan auto's met OEM remblokken.

Ze zijn behandeld met een EBC Brake-In laagje om het remschijfoppervlakte te conditioneren, zodat het inlopen van de remblokken versnelt. De nominale wrijvingscoëfficiënt is 0.5, met ongeveer 50% stofvermindering vergeleken met andere remblokken.

MD-Performance

Contact informatie

telefoon+(31) 6 112 053 54

sampleinfo@md-performance.nl

Hoofdweg 1786

2157 ND Abbenes

Klantenservice