T10/W5W 3-SMD Power LED

t10-w5w-3-smd-power-led-hilox-evolution-whitet10-w5w-3-smd-power-led-hilox-evolution-white (1)t10-w5w-3-smd-power-led-hilox-evolution-white (2)
CAN-bus Led voor o.a. stads-, interieur-, en kentekenplaatverlichting
WaarderingNog niet gewaardeerd
Prijs
€ 29,95
3-5d.gif
Beschrijving

CAN-bus Led voor o.a. stads-, interieur-, en kentekenplaatverlichting

Deze Power CAN-bus led is de eerste T10/W5W LED uit de Hilox Evolution serie. Wat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze leds zijn voorzien van de beste en duurzaamste componenten en is hierdoor zonder storingen toe te passen op 99% van alle CAN-bus auto's en motoren.

Eenvoudig van halogeen naar LED zonder problemen en tot 30% hogere lichtopbrengst. Dat kan met onze Hilox 3-SMD LED. Superveel power en extra lange levensduur van wel 30.000uur. Daarom bevelen we deze led aan voor elke auto of motor, met of zonder CAN-bus. Deze LED kan geplaatst worden in plaats van alle originele halogeenlampen met fitting T10/ W5W.

Specificaties

 

Verschillende soorten toepassingen

3-SMD  Hilox Evolution Power LED lampen met T10/ W5W steekfitting kan onder andere worden gebruikt voor het stadslicht, kentekenplaat verlichting en interieurverlichting voor de auto. Speciaal voor auto's en motoren met CAN-bus elektronica, deze led werkt uiteraard ook op voertuigen zonder CAN-bus.

Plus en minpunten